Refresh

This website np.pl.ua/2023/12/na-poltavshchyni-sudytymut-vodiia-cherez-iakoho-v-dtp-zahynula-mayzhe-vsia-sim-ia/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Кримінал Полтавщина Пригоди Суспільство 

На Полтавщині судитимуть водія, через якого в ДТП загинула майже вся сім’я

До суду направили обвинувальний акт стосовно місцевого жителя, якому інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілій тілесні ушкодження, а також загибель кількох осіб (ч. 3 ст. 286 КК України).

Про це повідомили у Полтавській обласній прокуратурі.

ДТП сталася у червні 2023 року неподалік Петрівки Полтавського району.

За даними слідства, обвинувачений за кермом автомобіля “Renault Laguna” виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем “Subaru Legacy”, в якій їхала сім’я полтавців. Унаслідок ДТП водій “Subaru Legacy”, його дружина та 13-річний син загинули, 73-річна мама померла у “швидкій” по дорозі в лікарню, а 11-річна донька отримала тілесні ушкодження середньої тяжкості.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювалося ГУНП в Полтавській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

 

 

фото: прокуратура

Перейти до вмісту