Refresh

This website np.pl.ua/2023/11/na-poltavshchyni-riatuvalnyky-vidbuksyruvaly-175-odynyts-tekhniky-v-iakykh-perebuvaly-243-liudyny/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині рятувальники відбуксирували 175 одиниць техніки, в яких перебували 243 людини

Протягом минулої доби підрозділи ДСНС залучали до ліквідації наслідків ускладнення погодних умов. Зокрема, буксирували автомобілі та прибирали дерева.

Джерело: ДСНС України в Полтавській області.

Станом на 09:00 28 листопада підрозділи Полтавського гарнізону відбуксирували 175 одиниць техніки, в яких перебували 243 людини. Також надзвичайники проводили розпилювання та прибирання дерев з проїжджих частин доріг.

“Так, 27 листопада о 15:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що внаслідок погіршення погодних умов, поблизу с. Денисівка Лубенського району автомобіль Екстреної медичної допомоги не може самостійно продовжити рух. Надзвичайники, які прибули на виклик, відбуксирували автомобіль на безпечну ділянку дороги. Для надання допомоги залучалися 4 чоловіки особового складу 10-го державного пожежно-рятувального посту та 1 одиниця техніки”, –

Загалом, для надання допомоги водіям на дорогах області залучалися 207 осіб особового складу ДСНС та 67 одиниць техніки.

фото: ДСНС України в Полтавській області.


Перейти до вмісту