Refresh

This website np.pl.ua/2023/06/u-khorolskiy-hromadi-poproshchalysia-z-zakhysnykom-serhiiem-kozinym/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Хорольській громаді попрощалися з захисником Сергієм Козіним

Герой поклав своє життя за Батьківщину 20 червня в боях з окупантами поблизу села Бурлацьке Волноваського району Донецької області.

Джерело: Хорольська громада у Facebook.

«На знак глибокої шани до героїчного подвигу полеглого військового, люди зустрічали домовину з його тілом навколішки. З прощальною промовою до рідних і присутніх звернулися: голова Лубенської районної ради Тетяна Качаненко, заступник Хорольського міського голови Валентин Місніченко та заступник командира роти з мпз в/ч А1815 першої окремої танкової Сіверської бригади, старший лейтенант Артур Грицун.

Настоятель Святотроїцької церкви села Вишняки, ієрей – Сергій Глушко відслужив молебень за упокоєння душі Воїна. Чин похорону завершили на цвинтарі у рідному селі Вишняки», – йдеться у повідомленні.

Сергій Миколайович народився 6 квітня 1985 року в селі Перелюб Саратовської області в Росії. Мама Сергія Лариса Василівна – корінна мешканка села Вишняки, тож родина прийняла рішення переїхати на Полтавщину в Україну.

У 2004 році отримав диплом із спеціальністю «Обліковець (реєстрація бухгалтерських даних». З 28 квітня 2005 року по вересень 2005 року був курсантом у 179-му об’єднаному навчально-тренувальному центрі в м.Полтава на базі Полтавського вищого військового командного училища зв’язку, яке в ході реформування української армії перетворено в Полтавський філіал Київського військового інституту управління та зв’язку.

Загинув на Донеччині 20 червня 2023 року.

 

 

фото: Хорольська територіальна громада.


Перейти до вмісту