Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Надзвичайникам Полтавщини вручили відомчі відзнаки та звання

11 травня відбулося засідання Колегії Головного управління ДСНС України у Полтавській області. Начальник обласної Служби порятунку Володимир Салогуб нагородив кращих співробітників й працівників гарнізону відомчими відзнаками та вручив чергові звання служби цивільного захисту.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС у Полтавській області.

“У ці важкі для України часи продовжуємо з честю та гідністю виконувати професійні обов’язки, долати наслідки агресії російських окупантів, оперативно реагувати на усі надзвичайні події та разом наближати Перемогу”, – зауважив Володимир Салогуб.

Під час засідання Колегії присутні обговорили стан медичного забезпечення, охорони праці та виконавської дисципліни. Також проаналізували роботу підпорядкованих підрозділів з реагування на надзвичайні ситуації, стан здійснення наглядово-профілактичної діяльності та виконання заходів цивільного захисту в умовах воєнного стану, стан ресурсного забезпечення та утримання матеріально-технічної бази та розглянули питання щодо кадрового забезпечення, стану зміцнення дисципліни та дотримання законності серед особового складу підрозділів області.

Підсумовуючи нараду начальник Головного управління наголосив на пріоритетних завданнях роботи Служби порятунку у літній період та визначив подальші кроки щодо покращення ефективності діяльності підпорядкованих підрозділів.

Фото: ДСНС

Перейти до вмісту