Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

На Полтавщині плануємо реалізувати проєкти з безбар’єрності в закладах культурної спадщини і спортивних об’єктах, – Лунін

11 травня Полтавська ОВА  підписала Декларацію про підтримку Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. 

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін у Telegram.

У межах Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в області планують реалізувати проєкти в закладах культурної спадщини і спортивних об’єктах. 

“Безбар’єрність – невід’ємна складова повноцінного життя. Сьогодні підписали Декларацію про підтримку Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні на період до 2030 року. Україна впевнено впроваджує засади рівності прав та доступності. На Полтавщині в межах Національної стратегії плануємо реалізувати проєкти в закладах культурної спадщини і спортивних об’єктах. Наш обов’язок – забезпечити рівні умови для участі кожного та кожної у перемозі, відбудові й розвитку країни”, – наголосив Дмитро Лунін.

Нагадаємо, за ініціативи першої леді Олени Зеленської створений “Довідник безбар’єрності” – гід із толерантної комунікації та взаємодії. 

 

Фото: telegram Дмитра Луніна

Перейти до вмісту