Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Напередодні Великодніх свят на Полтавщині надзвичайники перевіряють пожежну безпеку у храмах та церквах 

Рятувальники проводять комплекс заходів щодо недопущення надзвичайних подій під час Великодніх свят. За останні кілька днів у громадах Миргородського та Полтавського районів фахівці ДСНС разом з працівниками поліції та підрозділами місцевої пожежної охорони провели практичні відпрацювання з ліквідації умовних надзвичайних подій на території культових споруд та профілактичні бесіди, додаткові інструктажі з працівниками храмів, церков, костьолів.

Про це повідомили на фейсбук-сторінці Головного управління ДСНС у Полтавській області.

“З метою злагодженості дій під час оперативного реагування в період святкування Великодніх свят співробітники 3-го державного пожежно-рятувального поста та Шишацької місцевої пожежної охорони на практиці відпрацювали способи і методи гасіння умовної пожежі в церкві Симеона Богоприємця в с. Михайлики Шишацької громади”, – йдеться у повідомленні.

Також рятувальники провели додатковий протипожежний інструктаж з працівниками культової споруди, зокрема нагадали вимоги пожежної безпеки та правила використання первинних засобів пожежогасіння. Загалом подібна профілактична робота проводиться у всіх районах Полтавської області.

Фото: ДСНС

 

 

 

Перейти до вмісту