Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

У Великобагачанській громаді нагородили переможців першості з мініфутболу

Протягом двох місяців у Великій Багачці на майданчику зі штучним покриттям по вул. Івана Шепеля проходили ігри відкритої першості Великобагачанської громади з мініфутболу пам’яті захисників України ”Герої не вмирають” на призи ПП ”Великобагачанський комбікормовий завод”.

У першості взяли участь по дві команди з Великої Багачки та Миргорода та по одній з Шишак, Яресьок та Хоролу. Спочатку ігри проходили по круговій системі в одне коло, за результатами якого 4 кращі команди розіграли головні нагороди.

Пройшовши весь турнір без поразок, переможцями першості стали футболісти команди ”Олімп” Комбікормовий завод. Друге місце посіла команда ”Земляк” Миргород, третіми стали футболісти ”Перспективи” Миргород, великобагачанська команда ”КЛФ”, сформована на базі газового господарства, фінішувала четвертою.

Церемонія нагородження команд розпочалася з хвилини мовчання за загиблими Захисниками України. Селищний голова Сергій Горбань подякував командам та організаторам за участь у проведенні турніру та висловив слова вдячності Захисникам України, які боронять нашу землю, наближаючи Перемогу.

Призерам вручили кубки, грамоти і медалі та відзначили пам’ятними сувенірами кращих футболістів першості, якими стали Владислав Розсоха з ”КЛФ”, Андрій Руденко з ”Олімпу”, Валерій Тютюник з ”Земляка” та Олександр Залєвський з ”Перспективи”. Також не залишились без відзнак головні судді змагань Юрій Коротушенко та Іван Нечай, лікар першості Людмила Лукаш. Сергій Горбань вручив подяки селищного голови Ігорю та Олегу Діденкам за підтримку і допомогу в розвитку спорту в громаді. Турніри пам’яті Героїв-земляків будуть проводитися в громаді і надалі.

 

Фото: Великобагачанська селищна рада

Перейти до вмісту