Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтавській громаді робоча група узгодила ще 65 геонімів

Члени комісії протокольно затвердили список геонімів (3-ої черги перейменувань), які отримали більшість голосів при голосуванні: 55 – у Полтаві та 10 – у старостинських округах громади. Загалом – 65 геонімів.

Про це повідомили у Полтавській міській раді.

Під головуванням першого заступника міського голови Валерія Пархоменка відбулося засідання робочої групи з питань найменування та перейменування елементів міського середовища та інфраструктури, увічнення пам’яті осіб та подій.

На засіданні розглянули клопотання щодо внесення змін до складу робочої групи, згідно з яким виключити представників, які відмовились від участі, та ввести нових членів робочої групи на вакантні місця. Також, було заслухано пропозицію стосовно зміни секретаря робочої групи. Ним став заступник директора КО “Інститут розвитку міста” Олексій Довгаль.

Серед основних питань засідання – обговорення переліку геонімів 3-ї черги та інформаційних довідок, які були подані з метою обґрунтування перейменування списку вулиць та провулків. Так, під час дискусійного обговорення кожної поданої інформаційної довідки було вирішено затвердити подані документи з наданими уточненнями до кожного геоніму.

Читайте також: У Полтавській громаді розпочалося голосування щодо перейменування вулиць та площ (ІІ-ої черги)

Прийняті на засіданні робочої групи рішення будуть винесені на затвердження на наступне засідання виконкому для ухвалення.

 

 

 

Фото: Полтавська міськрада

Перейти до вмісту