Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

У Горішніх Плавнях попрощалися з 28-річним бійцем ЗСУ, який загинув у Бахмуті

23 березня у Горішньоплавнівській громаді прощалися з старшим солдатом Збройних сил України Олексієм В’ячеславовичем Білобровкою.

Про це повідомили у Горішньоплавнівській міській раді.

Олексій В’ячеславович Білобровка народився 30 березня 1994 року в місті Комсомольську. Після закінчення одинадцяти класів загальноосвітньої школи №6, продовжив навчання у Комсомольському професійно-технічному училищі № 15, де здобув професію слюсаря-ремонтника, машиніста бульдозера та автогрейдера.

У 2015-2016 роках проходив строкову військову службу в лавах Збройних сил України. У 2017-2018 роках працював на Полтавському гірничо-збагачувальному комбінаті. Став майстром східних єдиноборств, викладав цей вид бойового мистецтва для дітей і молоді.

11 квітня 2022 року був мобілізований на російсько-українську війну. 18 березня 2023 року під час виконання бойового завдання, вірний військовій присязі, старший солдат Збройних сил України Олексій Білобровка загинув у Бахмуті на Донеччині.

Олексія В’ячеславовича Білобровку поховали в Горішніх Плавнях на території військового меморіалу “Їхні імена будуть жити вічно” під залпи почесної варти.

Фото: Горішньоплавнівська міськрада

Перейти до вмісту