Ви тут:
Суспільство 

Партія Слуга Народу хоче реальних змін в Полтаві, а не імітації, – Олексій Устенко

Партія Слуга Народу ініціює позачергову сесію з новим порядком денним. У ньому всього три питання.

Про це повідомив народний депутат України Олексій Устенко.

За його словами партія Слуга Народу хоче реальних змін в Полтаві, а не імітації. На сесію пропонують винести ті питання, з яких має починатися робота міськради без тіні Мамая. Перше питання – виділення коштів військовим.

“Те, що це приорітет навіть не обговорюється. Я навіть не уявляю, кому приходить в голову ставити це питання «між іншим». А потім ще спекулювати допомогою військових”, – зазначив він.

Друге питання – з виконкому має бути виключений представник екс-ОПЗЖ.

“Мамая вже нема, але його “тінь” досі у виконкомі. І найголовніше – з виконкому треба вивести старост. Наша команда вже в 2021 році ухвалювали таке рішення, але Мамай заблокував його, бо йому потрібний ручний виконком. А нам потрібен виконком без Мамая”, – прокоментував Устенко.

Третє – міськрада повинна звернутися до Андрія Карпова з вимогою – звільнити самих одіозних людей Мамая. У цьому списку 9 осіб.

“Саме ці люди репрезентують те, що називають «мамаївщиною, але по факту це не всі.  Андрію Карпову слід вже визначитися – він з Мамяєм, чи з полтавською громадою. Всі його слова про перевірки і звіти, а потім звільнення, якщо будуть підстави – це ні про що, це виглядає, як спроба забалакати тему і реалізувати проект «Мамай 2.0». Досить говорити. Пора вже діяти. Наша позачергова сесія з новим порядком денним – це момент істини, там стане зрозуміло, хто за «демамаїзацію», а хто за «консервацію»”, – додав нардеп.

Нагадаємо, у Полтаві знову не відбулась сесія через відсутність кворуму.

Фото: Фейсбук Олексія Устенка

Перейти до вмісту