Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Нагороди добровольцям, допомога захисникам і автівки для медиків, – Дмитро Лунін підбив підсумки тижня

Начальник Полтавської обласної військової адміністрації Дмитро Лунін традиційно підбив підсумки тижня, що минає.

Зокрема розповів про надану допомогу військовим. Спільно з представниками соціально відповідального бізнесу передали для наших захисників і захисниць пікап і чотири станції Starlink. Для новосформованого підрозділу передали кількасот комплектів побутових речей, придбаних за кошти з обласного бюджету.

Цього тижня Дмитро Лунін із нагоди Дня українського добровольця нагородив захисників і захисниць.

«Українські воїни-добровольці – приклад мужності й відваги, свідомого бажання відстоювати незалежність і територіальну цілісність країни. Мав честь вручити державні й обласні відзнаки з нагоди Дня українського добровольця нашим захисникам і захисницям. Кілька нагород, на жаль, посмертно», – сказав Дмитро Лунін.

Також цього тижня у Полтавській ОВА державні нагороди й відзнаки МОН отримали працівники енергосфери та педагоги за їхній щоденний внесок у розвиток країни під час війни.

Очільник області акцентував, що Полтавщина стабільно лідирує в реалізації програми «Армія відновлення». До суспільно корисних робіт залучили вже понад 2800 мешканців регіону.

Цього тижня Дмитро Лунін разом із начальником поліції Полтавщини Євгеном Рогачовим обговорили в ефірі телеканалу «ІРТ» проміжні результати рекрутингової кампанії «Гвардія наступу».

Також начальник ОВА ознайомився з роботою кінологічного центру при ГУ Нацполіції Полтавщини. У ньому служать 29 кінологів і 35 собак.

Крім того, в ефірі національного телемарафону Дмитро Лунін поінформував про стан роботи пунтів незламності в області. Нині в регіоні розгорнуті 467 таких пунктів.

Серед спортивних новин – два чемпіонати України за тиждень приймала Полтавщина. Із вільної боротьби серед кадетів та кадеток та із гирьового спорту серед юнаків та дівчат. У кожному з чемпіонатів взяли участь понад 400 спортсменів.

Перейти до вмісту