Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині посадовцю, якого підозрюють у службовій недбалості з мільйонними збитками, обрали запобіжний захід

Посадовцю, який обґрунтовано підозрюється в неналежному виконанні службових обов’язків, що призвело до мільйонних збитків для бюджету Полтавської громади, судом обрано запобіжний захід – цілодобовий домашній арешт з використанням засобів електронного контролю.

Про це повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

У неналежному виконанні службових обов’язків, що призвело до збитків для бюджету Полтавської громади, обґрунтовано підозрюється заступник керівника одного з управлінь виконавчого комітету міської ради. Досудовим розслідуванням встановлено причетність посадовця до підписання документів щодо виконання комплексу робіт із благоустрою вулиць обласного центру за завищеними цінами. Як наслідок – підрядне підприємство безпідставно отримало з бюджету громади близько 4 мільйонів гривень.

Читайте також: Збитків на понад 140 тис грн: на Полтавщині колишню начальницю комунального підприємства підозрюють у службовій недбалості

Слідчим управлінням поліції Полтавщини, за процесуального керівництва Полтавської обласної прокуратури, за оперативного супроводу регіонального управління Служби Безпеки України, здійснюється розслідування кримінального провадження за фактом службової недбалості з тяжкими наслідками (частина 2 статті 367 Кримінального кодексу України).

 

 

 

Фото: поліція

Перейти до вмісту