Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

На Полтавщині поліцейські навчають громадян протидіяти шахраям

З метою попередження випадків шахрайства,  поліцейські Кременчуцького районного управління поліції провели превентивні заходи серед місцевих мешканців. Під час зустрічей із громадянами правоохоронці ознайомили присутніх із найбільш розповсюдженими видами  шахрайства та надали рекомендації, як ефективно їм протидіяти. 

Джерело: Відділ комунікації поліції в Полтавській області 

Протягом тижня поліцейські провели зустрічі у контакт-центрах по роботі з населенням міста Кременчук та місцевим населенням села Гориславці, Кременчуцького району. 

Правоохоронці розповіли про найактуальніші види шахрайства та надали поради громадянам як діяти, якщо шахраї намагаються заволодіти коштами.

Шановні громадяни! Якщо вам відомо про підготовку до вчинення чи вчинення правопорушень, або ви маєте інформацію про шахраїв чи стали жертвою шахрайства – терміново зверніться до найближчого відділу поліції або зателефонуйте на номер «102».

Нагадаємо: Поліція Полтавщини пропонує громадянам аудіопорадники, які допоможуть вчасно розпізнати найбільш поширені сценарії шахрайств та уникнути обману: 

– аудіопорадник «Як уникнути обману в Інтернеті»

– аудіопорадник «Як розпізнати телефонне шахрайство та як його оминути?»

– аудіопорадник «Поради для літніх людей: як уникнути шахрайства»

Перейти до вмісту