Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині працює швейне виробництво із Сумщини

У Полтавській області працює швейне виробництво, яке спеціалізується на пошитті взуття. Основне підприємство знаходиться на Сумщині. З ростом замовлень підприємство почало розширювати виробництво, створили нові робочі місця. Нині у підрозділі працюють понад 260 людей – місцеві жителі та внутрішньо переміщені особи.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Заступник начальника Полтавської ОВА Максим Калінін відвідав швейне виробництво, ознайомився з його робою та поспілкувався з керівництвом і працівниками.

“Важливо, що навіть в умовах війни продовжує працювати бізнес та з’являються нові робочі місця. Підтримуємо підприємців та створюємо сприятливі умови для розвитку малого та середнього бізнесу в нашій області”, – зазначив Максим Калінін.

На підприємстві працюють як досвідчені швачки, так і початківці, які освоюють нову роботу.

“Підприємство працює, набирає обертів і розширює можливості, освоює нові артикули. Ми не зменшуємо потужності, плануємо набирати працівників. Швейне виробництво підприємства працює у дві зміни. Приймаємо людей двох категорій – це ті, які мають навички шиття і обізнані з професією швачки, та тих, які хочуть вчитися цій професії. Завдяки підтримці обласного та місцевого керівництва ми відкрили швейне виробництво та працюємо”– розповіла директор підприємства Наталія Тітенко.

Олена Бережна освоює професію швачки. На підприємстві працює два місяці.

“Вчилася шити в процесі роботи, спочатку освоювала навички шити вручну, нині вже виконую прості операції за машинкою”, – розповіла Олена Бережна.

Фото: Полтавська ОВА

Перейти до вмісту