Ви тут:
Спорт Суспільство 

Збірна України здобула третю поспіль перемогу в кваліфікації на чемпіонат світу-2024 з футзалу

Команда – за крок до прямого виходу до елітраунду відбору, проте все вирішить останній матч проти Нідерландів.

Про це повідомляє «Суспільне.спорт».

Чоловіча збірна України з футзалу зіграла третій матч кваліфікації на чемпіонат світу-2024. У попередніх двох турах “синьо-жовті” здобули дві поспіль перемоги: над Косовом (3:1) та Нідерландами (3:2).
У третьому матчі основного раунду відбору підопічні Олександра Косенка знову зустрілися з аутсайдерами 11-ї групи – збірною Косова. Цього разу “синьо-жовті” знову взяли гору над суперниками та здобули третю поспіль перемогу на цій стадії кваліфікації.

Уже за перші десять хвилин матчу українці оформили відрив у два м’ячі. Рахунок у грі на шостій хвилині відкрив нападник Ігор Чернявський: завдяки асисту від капітана команди Петра Шотурми.
Другий м’яч Україні приніс захисник Євген Сірий, який скористався подачею Ярослава Лебедя. Косовари скоротили відставання на 17-ій після гола від Дрілона Макшаррая.

Збільшити перевагу “синьо-жовтим” вдалося в другому таймі. На 28-ій забив захисник Микола Микитюк, а на 31-ій ще один гол додав форвард Артем Фаренюк: після розіграшу кутового.

Автором п’ятого забитого м’яча став Лебідь, який скористався подачею Андрія Мельника. Майже одразу після нього українці пропустили гол від Мерітона Саліху. Проте в підсумку Україні вдалося втримати рахунок 5:2 та зміцнити свої позиції в лідерах групи.

Перейти до вмісту