Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині під час конфлікту з односельцем чоловік отримав ножові поранення: госпіталізували до реанімації

Повідомлення про тяжке поранення 39-річного мешканця одного із сіл Кобеляцької громади надійшло до поліції 24 листопада. Після зупинки масивної кровотечі чоловіка у шоковому стані каретою швидкої ушпиталили до реанімаційного відділення районної лікарні.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

“На місці події слідчо-оперативна група відділення № 2 (м Кобеляки) Полтавського районного управління поліції встановила, що потерпілий отримав ножові поранення ніг під час конфлікту з 52-річним односельцем. Вилучені з місця події речові докази спрямовані на експертизу. Слідчі поліції, за процесуального керівництва Кобеляцького відділу Решетилівської окружної прокуратури, вручили жителю Кобеляцької громади підозру в умисному спричиненні тяжкого тілесного ушкодження. Також вирішується питання про обрання фігуранту запобіжного заходу”, – розповів заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

За даним фактом слідчим підрозділом здійснюється досудове розслідування за частиною 1 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне в момент заподіяння) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Читайте також: На Полтавщині викрили понад 50 фактів реалізації фальсифікованих тютюнових виробів

Довідково. За спричинення умисного тяжкого тілесного ушкодження Кримінальний закон передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Перейти до вмісту