Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині облаштують 556 пунктів обігріву, – Дмитро Лунін

Пункти обігріву на Полтавщині працюватимуть, коли електропостачання й опалення в оселях мешканців області не буде довгий час.

Про це повідомив під час онлайн-брифінгу 10 листопада начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

Як зазначив Дмитро Лунін, усього в Полтавській області планують облаштувати 556 пунктів обігріву. Їх організовують громади. 

“Це місця, де люди зможуть зігрітись, попити теплі напої, поїсти і найголовніше  — зарядити телефони, отримати всю необхідну інформацію щодо подальшої ситуації. А вона може бути різною. Десь може бути зруйнована система теплопостачання на окремих територіях, десь загалом у всій громаді”, – сказав начальник Полтавської ОВА. 

За словами Дмитра Луніна, на засіданні Ради оборони області вирішили створити спеціальні комісії. Вони перевірятимуть чи належним чином облаштовані пункти обігріву. 

“У ДСНС є свої мобільні пункти обігріву, які  можуть бути розгорнуті на тих, або інших територіях. Ситуацію на сьогодні контролюємо. Але ми бачимо, ворог  —  терорист, б’є підступно  і може бути все що завгодно. Ми тримаємо кулаки і віримо в ЗСУ”, – додав Дмитро Лунін.

Перейти до вмісту