Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Опалювальний сезон: у Миргородській громаді виділили 2,6 млн грн для створення резервів

З резервного фонду місцевого бюджету виділили близько 2,6 мільйона гривень для створення резервів необхідного обладнання та матеріалів для проведення аварійно-відновлювальних робіт, запасу мобільного обладнання та альтеративного палива, що дозволить оперативно реагувати на виклики для вирішення проблем з проходженням опалювального сезону 2022-2023 року.

Про це повідомили у Миргородській міській раді.

На оперативній нараді, яку провів перший заступник Миргородського міського голови Олександр Острянин, обговорили реалізацію Комплексного плану реагування у випадку кризових ситуацій під час проходження опалювального сезону на території громади.

Уже закуплено та доставлено генератори різної потужності, дров’яні пічки, ліхтарі. Усе обладнання буде розподілено по стаціонарних та мобільних пунктах обігріву. Наразі уточнюють схему “теплих місць”, щоб забезпечити їх всім необхідним для обігріву жителів у разі такої потреби.

Під час облаштування пунктів обігріву планують використати гуманітарну допомогу, яка надійшла від міжнародних партнерів, благодійних та громадських організацій.

Фото: Миргородська міськрада

Перейти до вмісту