Ви тут:
Кримінал Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині від отруєння чадним газом загинув 35-річний чоловік

13 жовтня медики повідомили про смерть 35-річного мешканця міста Пирятин. Одна із версій смерті чоловіка – ймовірне отруєння чадним газом. Поліція розпочала розслідування. 

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Полтавщини.

Під час огляду житлового будинку слідчі виявили місцевого чоловіка, 1987 року народження, без ознак життя. Для остаточного встановлення причини смерті тіло померлого направлено на судово-медичну експертизу.

За даним фактом слідчими поліції, за процесуального керівництва Пирятинського відділу Лубенської окружної прокуратури, відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини події з’ясовує слідство.

Правоохоронці закликають суворо дотримуватися правил експлуатації електроприладів та нагрівальних пристроїв, а також виключити факти використання несправних чи саморобних приладів, бо це може призвести до пожежі та загибелі людей. Також рекомендуємо ретельно обстежити пічне та газове опалення з метою безпечного їх використання.

Фото: поліція

Перейти до вмісту