Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Глобинська громада отримала допомогу від “Shelter Ukraine”

Глобинська громада на сьогодні прийняла понад 3100 вимушених переселенців. Тому, коли Департаментом соцзахисту населення була поширені інформація, щодо можливості отримання гуманітарної допомоги в рамках міжнародної ініціативи “Shelter Ukraine”. Центр надання соціальних послуг громади один із перших подав заявку.

У результатів громада отримала підтримку на суму  понад 256 тис. грн у вигляді 359 наборів засобів гігієни для сімей з дітьми, які мають статус внутрішньо переміщених осіб, повідомила директор Департаменту соцзахисту населення Полтавської ОВА Людмила Корнієнко.

“Безумовно, це чудовий приклад, що громади Полтавщини та органи соціального захисту активні в пошуці додаткових шляхів підтримки та надання допомоги уразливим категоріям населення, зокрема ВПО, тому що жоден не повинен залишитися в складній життєвій ситуації на одинці”, – зазначила Людмила Корнієнко.

Довідково: Міжнародна ініціатива “Shelter Ukraine”, що впроваджується організаціями SILab Ukraine, Тепле Місто / Teple Misto та VPLYV, Valores Foundation, у співпраці з Razom for Ukraine об’єднала низку міжнародних донорів задля гуманітарної допомоги України.

Перейти до вмісту