Ви тут:
Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Військовий з Полтавщини представлятиме Україну на “Іграх Воїнів” у США

Український захисник, ветеран АТО Володимир Мусяк з Полтавщини представлятиме країну на “Іграх Воїнів” у США. Він уже повернувся з передової, щоб розпочати відновлення і тренування.

Про це повідомив начальник Полтавської ОВА Дмитро Лунін.

“До національної збірної долучиться наш земляк, український захисник, ветеран АТО Володимир Мусяк. Він уже повернувся з передової, щоб розпочати відновлення і тренування. Чому це дуже крута новина? Бо “Ігри Воїнів” – це найпрестижніші змагання для поранених військових і ветеранів. І запрошення України на них є визнанням героїзму та професійності наших захисників і захисниць. “Ігри Нескорених”, про які ми всі знаємо й де постійно виступають українські бійці, є британським аналогом цих американських ігор. “Ігри Воїнів” відбудуться наприкінці серпня в Орландо”, – зазначив Дмитро Лунін.

Ветерани братимуть участь в адаптивних спортивних змаганнях. Володимир Мусяк виступатиме в п’яти дисциплінах: академічне веслування на концепті, баскетбол та регбі на візках, стрільба з лука та кульова стрільба з гвинтівки.

“Вболіваємо за воїна! І пишаємося його мужністю. Він свого часу отримав поранення, реабілітувався та знову став на захист держави, а тепер відстоюватиме честь України на спортивному фронті”, – додав Дмитро Лунін.

Фото: фейсбук Дмитра Луніна

Перейти до вмісту