Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

У Полтаві затримали чоловіка, який ледь не вбив знайомого

Під час спільного дозвілля в одній із квартир по вулиці Алмазній у Полтаві 52-річний полтавець спричинив ножове поранення в шию 37-річному місцевому мешканцю.

Про це повідомили у поліції Полтавщини.

Місцева мешканка розповіла, що її чоловікові спричинено ножове поранення. Поліція відкрила кримінальне провадження.

“Отримавши інформацію про злочин, на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції. Попередньо встановлено, що під час спільного дозвілля у одній із квартир по вулиці Алмазній 52-річний полтавець спричинив ножове поранення в шию 37-річному місцевому мешканцю. Потерпілого госпіталізовано до медичного закладу. У ході проведення першочергових оперативно-розшукових та слідчих дій, фігуранту, причетному до вчинення злочину, повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу”, – розповів заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

Слідчим підрозділом Полтавського районного управління поліції, під процесуальним керівництвом Полтавської окружної прокуратури, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті 15 (Закінчений замах), частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Обставини та мотиви злочину з’ясовує слідство.

У разі визнання вини судом фігурантові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.

Фото: поліція

Перейти до вмісту