Ви тут:
Надзвичайні ситуації Полтавщина Суспільство 

Рятувальник, який травмувався під час розбору завалів кременчуцького ТЦ, вийшов із коми

Під час ліквідації наслідків обстрілу ТЦ “Амстор” у Кременчуці постраждали троє рятувальників. Один із них – Юрій Сиров, травмувався настільки серйозно, що перебував в комі. Наразі чоловік вже вийшов із коми.

Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

“Він отримав чисельні переломи. Сьогодні мені повідомили, що Сиров вийшов із коми. Поки що залишається у реабілітаційному відділенні, але дружина та троє дітей вже точно можуть зітхнути з полегшенням. І це чудові новини”, – написав на своїй фейсбук-сторінці Євген Єнін 6 липня.

Другий рятувальник – Олександр Шкумат отримав травму ноги. Як зазначив Євген Єнін, обійшлося без перелому. Зараз він проходить подальшу реабілітацію.

Третій – Станіслав Блінов отруївся чадним газом та втратив свідомість. Зараз почувається значно краще, завершує курс лікування та знаходиться під наглядом лікарів.

“Це наші люди, які загартовуються на полі бою і наближають нашу перемогу. Українці вдячні за неоціненний внесок кожного рятувальника. Бажаю якнайшвидшого одужання нашим хлопцям і чекаємо на повернення”, – додав заступник міністра внутрішніх справ.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту