Ви тут:
Культура Полтавщина Суспільство 

У Гадячі юні художники презентували випускові роботи творчої студії

17 червня випускники студії естетичного виховання відділення “Образотворче мистецтво” Гадяцького фахового коледжу культури і мистецтв ім. І. П. Котляревського захистили свої випускові роботи.

Юні художники креативно та майстерно підійшли до виконання робіт, враховуючи власні уподобання в тематиках, жанрах та техніках образотворчого мистецтва. Традиції наших пращурів, творчість українських художників, пейзажі рідного краю надихнули їх на створення власних композицій.

Усі роботи були змістовними, цікавими та розкривали творче самовираження в обраній темі. Позаду 6 років навчання, а це чималий досвід, отриманий у стінах навчального закладу. За цей час діти отримали бажання творити, навчились майстерно передавати світосприйняття засобами образотворчого мистецтва, втілювати свої художні задуми у власних роботах.

“Хочеться сказати багато теплих слів нашим випускникам. Не зупиняйтеся на досягнутому! Нехай мистецтво супроводжує вас, живе у ваших серцях і допомагає у різних ситуаціях. А отриманий досвід та знання стануть ключиком, що відчинятиме, будь-які двері на шляху до вашої мети”, – привітала випускників викладач студії Марина Клименченко.

Марія Бойко

Фото: Гадяцький коледж культури і мистецтв

Перейти до вмісту