Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліцейські виявили 36-річного чоловіка з вогнепальним пораненням

До Лубенського районного відділу поліції Полтавщини 10 травня, близько 23:00, надійшло анонімне повідомлення, що із території домогосподарства місцевого мешканця в одному із сіл Лубенської територіальної громади чути постріли.

Джерело: поліція Полтавщини

На місці події поліцейські виявили 36-річного чоловіка з вогнепальним пораненням. Оцінивши існуючі ризики для життя та здоров’я пораненого, інспектор сектору реагування патрульної поліції Лубенщини Олександр Климко одразу ж приступив до надання йому першої домедичної допомоги. До приїзду медиків поліцейський виконав усі необхідні дії, аби зупинити кровотечу. Надалі каретою швидкої допомоги чоловіка госпіталізували до Лубенської лікарні інтенсивного лікування. Наразі загрози його життю немає.

«За попередньою інформацією слідства, чоловік отримав вогнепальне поранення на подвір’ї домогосподарства місцевого мешканця, 1963 року народження. Слідчими зброю вилучено та направлено на експертизу. Обставини та причини даної події з’ясовуються в рамках розпочатого досудового розслідування», – повідомив заступник начальника поліції Полтавщини Сергій Рекун.

За даним фактом слідчим поліції, за процесуального керівництва Лубенської окружної прокуратури, відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого статтею 124 (Умисне заподіяння тяжких тілесних ушкоджень у разі перевищення меж необхідної оборони) Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

 

Перейти до вмісту