Ви тут:
Комуналка Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині 165,3 тис. сімей отримають пільги та субсидії за квітень: соцзахист розпочав виплати

У Полтавській області розпочали виплату житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за квітень 2022 року.

Про це повідомили у Полтавській ОВА.

Департаментом соціального захисту населення у зв’язку із закінченням опалювального сезону скоординовано роботу рай(міськ) управлінь соціального захисту населення області з метою проведення розрахунку розмірів житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг за квітень поточного року.

За квітень 2022 року житлові субсидії та пільги на оплату житлово-комунальних послуг розраховано 165,3 тис. сімей.

“4 травня в область надійшли кошти з державного бюджету для проведення виплати пільг та субсидій в повному обсязі. 5-6 травня кошти будуть перераховані на вкладні рахунки одержувачів у банківських установах та АТ “Укрпошта” для проведення виплати”, – йдеться у повідомленні.

Одержувачам пільг та субсидій, які отримують допомогу через виплатні об’єкти АТ “Укрпошта” виплата буде проведена з 6 по 25 травня згідно графіку доставки.

Пільги у грошовій безготівковій формі будуть перераховані надавачам послуг через АТ “Ощадбанк” до 18 травня. Про стан розрахунків за житлово-комунальні послуги АТ “Ощадбанк” направить одержувачам субсидії СМС повідомлення.

Фото: ілюсративне

Перейти до вмісту