Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Гадячі не вистачає продуктів харчування для переленців: жителів прохають надати гуманітарну допомогу

У Гадяцькій громаді продовжують розселяти внутрішньо переміщених осіб. Нині проживає 1 484 особи, з них 396 дітей та 36 осіб з інвалідністю. 

За минулу добу прийняли 44 евакуйованих осіб. У Гадячі розмістили 3 людей, з них 1 особа з інвалідністю.  41 внутрішньо переміщена особа знайшла прихисток у громадах колишнього Гадяцького району, повідомляють на фейсбук-сторінці Гадяцької міської ради. 

У відділі соціального захисту населення Гадяцької міської ради продовжують надавати гуманітарну допомогу внутрішньо переміщеним особам.

“Проте на даний час гостро стоїть проблема нестачі продуктів харчування для осіб, які проживають на території громади. Тому вкотре звертаємося до всіх мешканців з проханням про допомогу у зборі гуманітарної допомоги (крупи, макарони, сіль, цукор, борошно, консерви, закрутка, олія, цибуля, картопля, морква, чай, кава, печиво, дитяче харчування)”, – повідомляють у Гадяцькій міській раді.

Пункти збору діють у відділі соціального захисту населення Гадяцької міської ради, Гадяцькій публічній бібліотеці імені Лесі Українки та кафе біля магазину “Веселка” (напроти Гадяцького опорного ліцею І-ІІІ ступенів № 4 імені Лесі Українки), у сільських населених пунктах – у старостатах.

З питань поселення на території Гадяцької громади можна звертатися цілодобово за телефон (05354) 3-21-28.

Перейти до вмісту