Ви тут:
Полтавщина Прес-релізи Суспільство 

В День закоханих на Полтавщині одружують до 20:00 (перші фото)

В День закоханих на Полтавщині одружують до 20:00 (перші фото)

Сьогодні, 14 лютого, вже 9 пар молодят на Полтавщині завітали до відділів державної реєстрації актів цивільного стану Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), де в урочистій атмосфері об’єднали свої долі.

Про це повідомили у Секторі комунікацій з громадськістю Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми)

До речі, з нагоди Дня закоханих молодята мають більше часу, щоб офіційно засвідчити свої стосунки або урочисто подати заяву на одруження. Така можливість у громадян з’явилася завдяки масштабній акції від Міністерства юстиції України «Кохання поза часом». Цього дня реєстрація шлюбу триватиме протягом 12 годин (з 08:00 до 20:00).

Нагадаємо, що завдяки сучасному підходу до реєстрації актів цивільного стану Міністерство юстиції створює всі необхідні умови для швидкого та зручного доступу до послуг. Вебпортал «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» https://dracs.minjust.gov.ua/ дозволяє громадянам у будь-який зручний час записатися на прийом до фахівців, подати заяву на одруження, обрати день весілля та здійснити інші дії у даній сфері.

Перейти до вмісту