Ви тут:
Суспільство Україна 

У Харкові внаслідок російських обстрілів загинула сім’я з трьома дітьми

У Харкові внаслідок російських обстрілів загинула сім’я з трьома дітьми

Пошкоджено 87 будинків, поранення отримали щонайменше 37 людей, проте про остаточну цифру говорити наразі зарано.

Джерело: Еспресо

Про руйнування і жертви внаслідок оросійського обстрілу у відеозверненні повідомив міський голова Харкова Ігор Терехов.

“За сьогодні 37 поранених, з яких 3 дитини. Вийшли люди, 4 людей, із бомбосховища набрати води й загинули. Сім’я, двоє дорослих і троє дітей, живцем згоріли в машині”, – повідомив мер Харкова.

Терехов зазначив, що Харків уперше пережив подібне за свою багаторічну історію – “снаряди, які влучали в житлові будинки, вбивши та скалічивши мирних жителів”.

Він повідомив, що партнери, зокрема закордонні, починають надавати місту гуманітарну допомогу, зокрема з продуктами харчування, засобами гігієни, мийними засобами, дитячим харчуванням.

“Ми сьогодні починаємо організовувати великі логістичні склади, на яких акумулюватимемо продукти і роздаватимемо їх людям”, – пообіцяв Терехов.

“І ми обов’язково переможемо. Харків тримається і триматиметься. Перемога буде за нами!”, – сказав він.

Як додали в міськраді, від обстрілів постраждали 87 будинків у різних районах Харкова. Після останнього обстрілу до лікарень доправили 15 військових і 16 мирних мешканців із пораненнями різного ступеня тяжкості. Одна жінка (цивільна) померла.

“Оскільки обстріл закінчився нещодавно, кількість поранених може змінитися, а про кількість загиблих буде повідомлено пізніше”, – додали в міській раді Харкова.

Перейти до вмісту