Ви тут:
Освіта Полтавщина Суспільство ТОП-новина 

Міністр освіти Сергій Шкарлет обговорив з освітянами Лубен організацію навчального процесу у дистанційному форматі

Міністр освіти Сергій Шкарлет обговорив з освітянами Лубен організацію навчального процесу у дистанційному форматі

Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет 10 лютого перебуває з робочим візитом у закладах освіти Полтавської області. Відвідав Лубенський дошкільний навчальний заклад №9 “Берізка” та Лубенську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №3.

Про це стало відомо з телеграм-каналу Сергія Шкарлета.

Дитячий садочок “Берізка” – об’єкт програми Президента України “Велике будівництво”. У межах програми в садочку зроблено термомодернізацію, замінено опалення та перекрито дах.

“У Лубенській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №3 триває реконструкція будівлі. Завершення робіт заплановано на вересень 2022 року. З педагогічними працівниками поспілкувався про організацію освітнього процесу, зокрема у дистанційному форматі, та використання платформи “Всеукраїнська школа онлайн”, а також про результати впровадження реформи шкільного харчування”, – зазначив Сергій Шкарлет.

Читайте також: Міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко ознайомився з роботою лікарні у Лубнах

У рамках візиту разом із Міністром охорони здоров’я Віктором Ляшком та народними депутатами України зустрілися з медичними працівниками закладів освіти територіальної громади, де обговорили механізми підвищення рівня заробітної плати.

Перейти до вмісту