Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Громадам і бізнес-спільнотам Полтавщини презентували ініціативи з реалізації інвестиційних проєктів

Громадам і бізнес-спільнотам Полтавщини презентували ініціативи з реалізації інвестиційних проєктів

8 лютого відбулася онлайн-зустріч з Українською радою бізнесу, за участі представників структурних підрозділів Полтавської облдержадміністрації та понад 40 територіальних громад області.

Українська рада бізнесу – це об’єднання асоціацій малого та середнього бізнесу, що поєднує 95 бізнес-асоціацій та створене для консолідації бізнесу та реалізації суспільно важливих реформ у державі.

На заході презентували ініціативи з реалізації інвестиційних проєктів у галузях освіти, громадського транспорту, безпеки, розвитку публічних послуг, аудиту та інвентаризації земельного банку, управління відходами, вуличного освітлення, повідомили у Полтавській ОДА. 

Зокрема, серед освітніх ініціатив – технічна реконструкція дошкільних і шкільних навчальних закладів із розбудовою цифрових технологій в організації навчального процесу, безпеки, харчування, дозвілля.

Щодо громадського транспорту було запропоновано інвестування у розбудову інфраструктури та заміну транспорту на екологічний, зокрема й у його виробництво на підприємствах області.

Щодо вуличного освітлення пропонували ідеї інвестування в поетапну модернізацію ліній освітлення зі створенням сервісів електрозарядної інфраструктури для електромобілів.

У галузі безпеки – суттєве підвищення рівня громадської, пожежної та техногенної безпеки в регіоні в цілому та у всіх громадських установах і місцях.

Перейти до вмісту