Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

У Полтаві нагородили юних спортсменів

У Полтаві нагородили юних спортсменів

Вихованці Полтавської обласної дитячо-юнацької реабілітаційно-спортивної школи стали призерами Всеукраїнських змагань «Новорічні старти», які проходили з 21 по 23 грудня у місті Бровари.

Джерело: Полтавська міська рада

Подякою від міського голови було нагороджено:

Бєлого Даниїла – переможця та призера змагань «Повір у себе» та Всеукраїнських змагань «Новорічні старти», посів два перших та два других місця. Має другий дорослий розряд.

Кудрю Марію – переможницю та призерку змагань «Повір у себе» та Всеукраїнських змагань «Новорічні старти», посіла три перших та одне третє місце. Має третій дорослий норматив.

Черняєву Поліну – призерку Всеукраїнських змагань «Новорічні старти», яка виконала на цих змаганнях другий юнацький розряд, посіла два других місця. Була наймолодша спортсменка на змаганнях.

Білько Анастасію – переможницю та призерку Всеукраїнських змагань «Новорічні старти», посіла три других та одне трете місце. Має другий дорослий розряд.

Прокопенко Валерію – переможницю та призерку змагань «Повір у себе» та змагань «Новорічні старти», посіла два перших та два других місця. Має другий дорослий розряд.

Рагуліна Іллю – призера змагань «Новорічні старти», посів одне перше, два других та одне третє місце. Має другий юнацький розряд.

Тахтарця Глеба – призера змагань «Новорічні старти», посів два других та одне третє місце.

Міроненко Якова – призера змагань «Новорічні старти». Наймолодший спортсмен на змаганнях.

Нікіфорова Бориса – призера та переможець змагань «Повір у себе» та «Новорічні старти», посів два перших, одне друге та одне третє місце, призер Чемпіонату України. Кандитат в майстри спорту.

Кальдараса Ростислава – переможця та призера змагань «Повір у себе», «Новорічні старти», посів перше та два других місця. Має третій дорослий розряд.

Цьову Олексія – переможця та призера змагань «Повір у себе» та «Новорічні старти», посів два других місця. Має третій дорослий розряд.

Губрія Ярослава – переможця та призера змагань «Повір у себе» та «Новорічні старти», посів одне друге та два третіх місця.

Бєляєва Давіда – переможця та призера змагань «Повір у себе» та «Новорічні старти», посів два других місця.

Лютого Костянтина – переможця та призера змагань «Повір у себе» та «Новорічні старти», посів одне друге та два третіх місця.

Лівер Марію – тренера викладача Полтавської обласної дитячо-юнацької реабілітаційно-спортивної школи.

Перейти до вмісту