Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Свята без тата”: у Полтаві привітали дітей полеглих захисників з різдвяних святами

“Свята без тата”: у Полтаві привітали дітей полеглих захисників з різдвяних святами

16 січня у Полтавській обласній філармонії представники Полтавського обласного і об’єднаного міського територіального центру комплектування та соціальної підтримки, волонтери і представники ветеранських громадських об’єднань вручили подарунки дітям міста Полтава, чиї батьки віддали життя за цілісність і незалежність України.

До привітання долучилися артисти філармонії і подарували дітям чудовий концерт.

Захід було проведено в рамках різдвяної акції “Свята без тата”. Акція проводиться на території України восьмий рік поспіль. На Полтавщині вперше була проведена минулого року, повідомили у Полтавському обласному ТЦК та СП. 

Цього року Полтавський обласний ТЦК та СП отримав 80 подарунків на область. Протягом тижня представники ТЦК та СП області спільно з громадськими організаціями, волонтерами, представниками органів місцевого самоврядування вручали подарунки дітям полеглих воїнів.

Акція “Свята без тата” це знак пам’яті та вдячності нащадкам героїв – захисників України. Ідейними натхненницями й засновницями акції є дві українки, які вже тривалий час мешкають в Польщі – це Галина Андрушкова та її донька Вікторія Батрин. Організатори упродовж року через свою сторінку “Świętabeztaty/Свята без тата” проводять збір коштів для акції від небайдужих громадян з усього світу. На зібрані протягом року кошти закуповуються різдвяні подарунки.

Перейти до вмісту