Ви тут:
PROвсе Суспільство 

Розповіли про характеристики нових камер в IPhone 14

Розповіли про характеристики нових камер в IPhone 14

За словами аналітика Мінґ-Чі Куо, Apple планує додати до iPhone 48-мегапіксельний об’єктив камери наступного року, а у 2023 році – перископний об’єктив.

Про це повідомляє НВ техно, в аналітичній записці TF International Securities Куо сказав, що ці оновлення камери iPhone протягом наступних двох років допоможуть збільшити частку ринку.

Куо не надав жодних додаткових подробиць, але раніше він стверджував, що 48-мегапіксельна камера буде обмежена моделями iPhone 14 Pro і дозволить записувати відео у форматі 8K порівняно з 4K в даний час. За його словами, ці відео з високою роздільною здатністю 8K підійдуть для перегляду на гарнітурі Apple AR/VR, яка, як очікується, буде випущена наступного року.

Читайте також: Xiaomi представила флагманські смартфони 2022 року

Куо також стверджував, що моделі iPhone 14 Pro можуть підтримувати як 48-мегапіксельний, так і 12-мегапіксельний кадр, що, ймовірно, буде досягнуто за допомогою процесу, відомого як об’єднання пікселів.
Функція об’єднання пікселів, яка вже використовується на деяких смартфонах Android, таких як Samsung Galaxy S21 Ultra, дозволить моделям iPhone 14 Pro знімати 48-мегапіксельні фотографії при яскравому освітленні та 12-мегапіксельні фотографії в умовах низького освітлення для збереження якості.

Перейти до вмісту