Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Полтавських равликів продаватимуть у супермаркетах

Полтавських равликів продаватимуть у супермаркетах

Полтавське підприємство продаватиме равлики не тільки на експорт, а й у місцевих супермаркетах, зокрема, в “Метро” та “Сільпо”.

Заморожені напівфабрикати з равликів компанія “Равлик 2016” (село Войнівка на Полтавщині) вже експортує до Європи.  А цього року підприємство зробило перші постачання своєї продукції до українських торговельних мереж, пише спеціалізоване видання AgroPortal.ua.

«Наші заморожені напівфабрикати вже постачаємо до Канади, Японії, Франції, Іспанії. Цього року вперше уклали угоду на постачання до українських торговельних мереж — «Метро» та «Сільпо». Зізнаюсь, що не чекав зацікавленості від українського ритейлу на постачання цих товарів», — зазначив власник господарства «Равлик 2016» Сергій Данилейко під час мітапу «Равликові ферми та равликівництво: Кращі агропрактики».

За його словами, щоб зрозуміти попит і смаки споживача, виготовили 38 тестових позицій напівфабрикатів, з яких для масового виробництва та реалізації обрали чотири позиції.

Читайте також: Делікатеси з Полтавщини: равликів, вирощених під Полтавою, експортують до країн Середземномор’я

Сергій Данилейко переконаний, що в умовах високої конкуренції в усіх сферах економіки досягти успіху зможе лише той, хто експериментує, застосовує нові підходи, втілює в життя інноваційні ідеї та знаходить нові напрями ведення бізнесу.

Перейти до вмісту