Refresh

This website np.pl.ua/2022/01/na-vidremontovaniy-dorozi-chornukhy-lubny-nevidomi-poshkodzhuiut-i-vykradaiut-bar-ierne-ohorodzhennia-ahentstvo-mistsevykh-dorih/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На відремонтованій дорозі Чорнухи-Лубни невідомі пошкоджують і викрадають бар’єрне огородження, – Агентство місцевих доріг

На відремонтованій дорозі Чорнухи-Лубни невідомі пошкоджують і викрадають бар’єрне огородження, – Агентство місцевих доріг

У минулому році на Полтавщині відремонтували дорогу Чорнухи –Лубни, оновили організацію дорожнього руху.

Але з січня 2021 року по січень 2022-й по до поліції надійшло 7 звернень щодо викрадення та пошкодження бар’єрного огородження, дорожніх знаків, інформаційних панно та стійок на цій дорозі. Державі завдано збитків на загальну суму – 503 680 грн, повідомили в Агентстві місцевих доріг Полтавської області.

“Відзначаємо, що крадії починають зрізати дорожні полімерні знаки, а потім їх псують, адже розуміють, що їх не здати на брухт. Але металеве бар’єрне огородження все ж викрадають”, – йдеться в повідомленні.

Очевидців пошкодження або викрадення бар’єрного огородження, дорожніх знаків чи інформаційних панно прохають повідомляти про це до поліції або на “гарячу” лінію Агентства місцевих доріг (050) 01-50-233.

Перейти до вмісту