Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині горіла багатоповерхівка: загинуло три людини

На Полтавщині горіла багатоповерхівка: загинуло три людини

21 січня о 19:50 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку на вулиці Чумацький шлях у Кременчуці. За вказаною адресою було негайно направлено чергові відділення вогнеборців.

Як розповіли у ДСНС України в Полтавській області, Бійці ДСНС з’ясували, що займання винико у квартирі на четвертому поверсі. Через сильне задимлення рятувальники працювали у апаратах захисту органів дихання та зору.

«Вогнем знищено домашнє майно, меблі, вікна, вхідні двері даної квартири та сусідньої квартири, вхідні двері тамбуру двох квартир, електролічильники чотирьох квартир , дроти кабельного телебачення та інтернету з 4-го по 7-й поверх, пошкоджено двері ліфтової шахти на 4-му поверсі, пошкоджено облицювання стін та стелі квартири та стін під’їзду», – йдеться у повідомленні.

Завдяки оперативним та злагодженим діям вогнеборців врятовано 4 людей, серед яких двоє дітей, Їх рятувальники зняли за допомогою автодрабини. Також було евакуйовано ще 30 мешканців під’їзду. Під час проведення розвідки квартири, в які сталося загорання – виявили жінку без ознак життя . Як було встановлено , загиблою є власниця помешкання 1955 року народження. А на 9-му поверсі у кватирі без ознак горіння виявили ще тіла чоловіка 1970 та жінки 1977 років народження. Тіла направлено до СМЕ 4-ї міської лікарні Кременчука для встановлення причини смерті.

Перейти до вмісту