Refresh

This website np.pl.ua/2021/12/zinkivska-likarnia-uklala-dohovir-z-nszu-shchodo-likuvannia-khvorykh-na-covid-19/ is currently offline. Cloudflare's Always Online™ shows a snapshot of this web page from the Internet Archive's Wayback Machine. To check for the live version, click Refresh.

Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Зіньківська лікарня уклала договір з НСЗУ щодо лікування хворих на COVID-19

Зіньківська лікарня уклала договір з НСЗУ щодо лікування хворих на COVID-19

Зіньківська міська центральна лікарня» підписал підписала договір із Національною службою здоров’я України щодо лікування пацієнтів із COVID-19.

Джерело: Зіньківська міська рада

Підписання цього документу важливе для пацієнтів із коронавірусною хворобою (підозрою на неї), які за медичними показаннями потребують госпіталізації в стаціонарі Зіньківської міської центральної лікарні. Забезпечення медикаментами, засобами й виробами медичного призначення здійснюється відповідно до Національного переліку лікарських засобів та в межах фінансування Національною службою здоров’я України.

63-річний Микола, житель Зінькова, розповів, що нещодавно перехворів на COVID-19. Лікувався в міській лікарні.

«Я не вакцинований, і дуже важко далося мені подолати хворобу. Хтозна, можливо, аби був вакцинований, вона б оминула мене чи легше вдалося б її перенести. Не вакцинувався раніше, бо ніхто не змушував, а я думав, що минеться якось, та зараз точно зроблю щеплення. Завдяки лікарям терапевтичного відділення нашої лікарні й медсестрам і санітарочкам я знову став на ноги. Від знайомих чув, що раніше на лікування цієї хвороби люди витрачали дуже великі кошти, адже самі купували всі медикаменти. Я ж витратив на лікування не дуже багато. Дякую кожному з вас за ту величезну роботу, яку ви виконуєте, рятуючи життя людей», – сказав чоловік.

Перейти до вмісту