Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Юні хокеїсти Полтавщини зіграють на турнірі в Одесі

Юні хокеїсти Полтавщини зіграють на турнірі в Одесі

У Одесі розпочалися всеукраїнські змагання з хокею серед юнаків 2011 року народження (U11).

Як розповіли у Федерації хокею України, цього сезону в змаганні братимуть участь 23 команди, які поділені на п’ять груп за географічним принципом.

Група А:
«Патріот» (Вінниця), «Сокіл-1» (Київ), «Крижинка-2» (Київ), «Школа Спорту» (Київ) та «Білий Барс» (Біла Церква)

Група Б:
«Спарта» (Луцьк), «Сокіл-2» (Київ), «Крижинка-1» (Київ), «Бульдоги» (Київ)

Група В:
«СДЮСШОР» (Харків), «Краматорськ-1» (Краматорськ), «Дніпро-2» (Дніпро), «Придніпровськ-1» (Дніпро), «Кременчук-2» (Кременчук)

Група Г:
«Краматорськ-2» (Краматорськ), «Дніпро-1» (Дніпро), «Придніпровськ-2» (Дніпро), «Кременчук-1» (Кременчук)

Група Д:
«Одеса-1» (Одеса), «Одеса-2» (Одеса), «Дніпро» (Херсон), «Кривбас» (Кривий Ріг), «Салют» (Запоріжжя).

На першому етапі команди будуть грати у своїх групах за туровою системою. В кожному турі будуть брати участь чотири команди. За підсумками першого етапу переможці груп сформують групу 1. Другі команди – групу 2 і т.д. Особливістю змагань в даній віковій категорії є те, що матчі проводяться поперек майданчика, а час кожної зміни на льоду фіксований.

“Рамки ігрового майданчика обмежуються бортами майданчика, а також спеціально встановленими бортами. Матчі можуть проводитися на майданчиках нестандартного розміру, але не меншими за 26х18 метрів. Тривалість зміни – 75 секунд брудного часу. За порушення правил команда карається штрафним кидком, який виконується відповідно до Правил спортивних змагань. Матч може завершитись перемогою однієї із команд або внічию. Участь в одеському турі братимуть дві місцеві команди, а також «Кривбас» та «Дніпро» з Херсона”, – йдеться у повідомленні.

Перейти до вмісту