Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

Європейський досвід: “Ворскла” оголосила про перший зимовий трансфер 2022 року

Європейський досвід: “Ворскла” оголосила про перший зимовий трансфер 2022 року

Полтавський клуб поповниться колишнім гравцем клубу.

Про це після завершення матчу проти “Маріуполя” (5:1) розповів головний тренер “Ворскли” Юрій Максимов.

“Ми вже підписали попередній контракт з Бацулою”, – розповів функціонер.

Мова йде про Андрія Бацуду — колишнього футболіста бельгійського “Кортрейка” та мінського “Динамо”, який цього року виявився непотрібним білоруському клубу.

Вихованець кременчуцького футболу, перший тренер — Олександр Зозуля. У турнірах ДЮФЛУ виступав за місцевий “Кремінь” (77 ігор, 25 голів) і володимир-волинський BRW-ВІК (8 ігор). У 2009 році на запрошення Сергія Свистуна став гравцем полтавської “Ворскли”, однак виступав за команду тільки в молодіжній першості (94 гри, 4 голи), де незабаром став капітаном і лідером. Не провівши жодної гри за основний склад, у 2012 році був орендований рідним “Кременем”, який виступав на той час у Другій лізі чемпіонату України під керівництвом Свистуна. Провівши в команді рік, у 2013 році відправився на збори з армянським “Титаном”, однак команді з Криму не підійшов, після чого повернувся в “Кремінь”.

Улітку 2014 року як вільний агент перейшов у кіровоградську “Зірку”. У новому клубі практично відразу став основним гравцем. У сезоні 2015/16 разом із командою став переможцем Першої ліги чемпіонату України. Дебютував в Українській Прем’єр-лізі 22 липня 2016 року, вийшовши в основному складі у виїзному матчі проти донецького “Шахтаря”.

На початку червня 2017 року підписав 2-річний контракт з представником української Прем’єр-ліги ФК “Олександрія” з однойменного міста.

2 серпня 2018 року став гравцем бельгійського клубу “Кортрейк”, підписавши контракт за схемою 3+2.

Перейти до вмісту