Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Влітку 114 дітей з Терешківської громади побували у таборах відпочинку та оздоровлення

Влітку 114 дітей з Терешківської громади побували у таборах відпочинку та оздоровлення

Цьогоріч у Терешківській громаді за рахунок бюджетів різних рівнів оздоровились 114 дітей.

Так, за кошти з місцевого бюджету за кожну дитину відшкодовувалась сума в розмірі двох прожиткових мінімумів, де 60 % – з бюджету сільської ради (понад 255 тисяч гривень),  40 % – з обласного (понад 170 тисяч гривень). Загалом 87 дітей оздоровилися в позаміських таборах Полтавської області: «Сонячний», «Британський мовний табір «ABC CAMP», «Олімпійські надії», «Еколог», «Молода гвардія», «Орлятко», «Супутник», повідомили у сільській раді.

За рахунок обласного бюджету оздоровилися 19 дітей в таборах обласного підпорядкування: «Горизонт», «Миргородський», «Ерудит», «Еколог».  За кошти держбюджету восьмеро дітей відпочили та оздоровилися в дитячих оздоровчих закладах «Артек» (м.Київ) та «Молода гвардія» (м.Одеса).

“Серед дітей, які оздоровлювалися цього року в таборах відпочинку, – 30 дітей з багатодітних родин, 6 дітей учасників АТО та 4 – діти-сироти та позбавлені батьківського піклування. Зараз триває зимове оздоровлення дітей у ДТ «УДЦ «Молода гвардія» (м.Одеса) та ДПУ «МДЦ «Артек» (м.Київ), яким можуть скористатися діти пільгових категорій, – зазначили у сільській раді.

Перейти до вмісту