Ви тут:
Медицина Полтавщина Суспільство 

У Миргороді хочуть повністю реконструювати міську лікарню

У Миргороді хочуть повністю реконструювати міську лікарню

На реалізацію проєкту “Реконструкція КНП “Миргородська лікарня інтенсивного лікування” по вул. Гоголя, 172, в м. Миргород, Полтавської області” виділили 1,5 млн грн.

Питання реконструкції розглянули на засіданні медичної координаційної ради з питань охорони здоров’я Миргородської міської територіальної громади, яке провів перший заступник міського голови Олександр Острянин. Про це повідомили у Миргородській міській раді.

Авторське бачення майбутнього простору лікувальної установи презентувала команда архітекторів: головний інженер проєкту Юрій Бєлодєд, головний архітектор проєкту Вікторія Чуб, головний технолог проєкту Олександр Соловей.

В обговоренні також взяли участь керівництво лікарні, завідувачі відділень, голова постійної комісії міської ради з питань соціальної політики, охорони здоров’я, материнства і дитинства та члени цієї комісії, представники громадськості.

“Сьогодні ми продовжили обговорення важливої теми у сфері медицини – комплексної реконструкції місцевої лікарні. Хочемо цьогоріч підготувати відповідний проєкт та направити його на розгляд до Міністерства розвитку громад та територій України для відбору та виділення державних коштів (ДФРР, Європейського банку реконструкції та розвитку або інших джерел) на реалізацію такого потрібного для громади проєкту. Перші кроки для покращення якості медичних послуг вже зроблені. В оновленому відділенні екстреної медичної допомоги вже працює діагностичне обладнання: комп’ютерний томограф, УЗД, рентген та інше. Тому робота по покращенню медичного обслуговування громадян – це один із векторів розвитку нашої громади і будемо рухатися в цьому напрямку,” – зазначив перший заступник міського голови Олександр Острянин.

Фото: Миргородська міська рада

Перейти до вмісту