Ви тут:
Погода Полтавщина Суспільство 

Сонячно, але холодно: у четвер на Полтавщині прогнозують до 7 градусів морозу

Сонячно, але холодно: у четвер на Полтавщині прогнозують до 7 градусів морозу

В Україні панує антициклон. Мороз очікується у більшості областей. Найближчої ночі на Полтавщині прогнозують до -5-7 градусів.

“Вдень 11 листопада потепліє в західних областях до +6+12 градусів. На Сході України буде найхолодніше, очікується максимально лише 2+5 градусів. На решті території денна температура повітря становитиме +3+9 градусів. До низьких градусів приєднається поривчастий, часом сильний, явно некомфортний вітер – закутуйтесь щільніше завтра”, –  написала синоптик Наталка Діденко у фейсбуці.

На Полтавщині у четвер буде сонячно, але холодно. За даними Укргідрометцентру, вночі температура повітря знизиться до -5-7 градусів, а вдень стовпчики термометрів підвищаться до +4+6 градусів. Вітер – південний, 5-10 м/с.

“До кінця тижня трохи потепліє, проте з понеділка, з 15-го листопада, температура повітря знову почимчикує до холоду, до “мінусів”. Найближчим часом у більшості наших областей ніяких суттєвих опадів не видно, лише в понеділок на північному сході та в східних областях України пройде мокрий сніг”, – йдеться у повідомленні.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту