Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

Понад дві сотні учасників: на Полтавщині пройшов обласний Чемпіонат з туризму

Понад дві сотні учасників: на Полтавщині пройшов обласний Чемпіонат з туризму

3-5 листопада в спорткомплексі “Розсошенці” відбувся 25 відкритий Чемпіонат області з пішохідного туризму в приміщенні в залік 24 обласної туристської Спартакіади учнівської та студентської молоді Полтавщини.

У змаганнях взяли участь 228 учасників, які представляли 16 команд середньої вікової групи, 11 команд старшої вікової групи, Полтавський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів імені А.С. Макаренка, повідомили на фейсбук-сторінці Полтавського обласного центру національно-патріотичного виховання.

Програма змагань складалася з особисто-командних та командних змагань на смузі перешкод. Для учасників Чемпіонату суддівська колегія склала графік виступів, за яким вони прибували та змагалися.

Переможці та призери Чемпіонату по середній віковій групі:

– 1 місце – Полтавський обласний центр національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради;

– 2 місце – СЮТур імені Давида Гурамішвілі Миргородської міської ради;

– 3 місце – команда Михайлівської сільської територіальної громади.

У старшій віковій групі 1 місце посіла команда Полтавського обласного центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства учнівської молоді Полтавської обласної ради, 2 місце – учасники з Михайлівської сільської територіальної громади, 3 місце – СЮТур імені Давида Гурамішвілі Миргородської міської ради.

Переможців та призерів змагань нагородять кубками, медалями та грамотами.

У змаганнях такого рівня вперше взяли участь команди Білицької селищної територіальної громади, Терешківської сільської територіальної громади та Полтавського обласного наукового ліцею-інтернату ІІ-ІІІ ступенів імені А.С. Макаренка полтавської обласної ради.

Фото: фейсбук

Перейти до вмісту