Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

На Полтавщині поліція затримала підозрюваного в умисному вбивстві

На Полтавщині поліція затримала підозрюваного в умисному вбивстві

На залізничній станції «Миргород» (Південної залізниці) поліція затримала підозрюваного у вбивстві 30-річної жінки, який намагався уникнути кримінальної відповідальності.

Про це розповіли у ГУ НП в Полтавській області.

Поліцейським допомогла інформація, що надійшла до чергової частини Миргородського райвідділу поліції від жительки Полтавщини. Заявниця побачила чоловіка в одному з вагонів потягу і впізнала у ньому зловмисника, якого розшукує поліція області.

Нагадаємо, 4 листопада у Миргородському районі, поряд зі станцією «Ромодан», місцеві жителі виявили тіло жінки з ознаками насильницької смерті. За даним фактом у районному підрозділі поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Опрацювавши отриману інформацію та зібрану доказову базу, слідчі, за процесуального керівництва Миргородської окружної прокуратури, заочно повідомили про підозру у вчиненні злочину 29-річному мешканцю Харківської області та офіційно оголосили його у державний розшук.

Після отримання телефонного повідомлення про перебування розшукуваного в одному з потягів внутрішньообласного сполучення, на проміжну станцію скерували оперативних працівників та екіпажі сектору реагування патрульної поліції. Підозрюваного затримали під час стоянки поїзда.

Фігурантові вже вручили підозру у вчиненні умисного вбивства. За клопотанням слідчого, погодженим з прокуратурою, Миргородський міськрайонний суд обрав йому запобіжний захід – тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави. Триває досудове розслідування.

Перейти до вмісту