Ви тут:
Полтавщина Суспільство 

“Людина року 2021”: у Миргородській громаді стартує прийом заявок

“Людина року 2021”: у Миргородській громаді стартує прийом заявок

У Миргородській громаді розпочинається прийом заявок на участь у відкритому рейтингу популярності “Людина року-2021”.

Як повідомили у Миргородській міській раді, з метою популяризації здобутків місцевих жителів у різних сферах суспільного життя, стимулювання творчої активності та заохочення представників різних професій, що отримали широке громадське визнання.

Підприємствам, організаціям, установам та зацікавленим членам територіальної громади пропонують подавати пропозиції щодо претендентів на участь у відкритому рейтингу популярності “Людина року – 2020” за номінаціями:

Професіонал року (визначається серед працівників підприємств, установ та організацій різних форм власності, чиї трудові досягнення та професійні здібності гідні наслідування).

Учень року (визначається серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, які протягом року досягли особливих успіхів у навчанні).

Спортивна подія року (визначається серед спортсменів, тренерів, професіоналів та аматорів спортивної сфери життя).

Досягнення року (визначається краще досягнення у будь-якій галузі чи сфері життя, яке сягнуло за межі громади, піднесло її славу).

Активна громадська діяльність (визначається серед жителів, які за покликом серця працюють на благо територіальної громади, беруть активну участь у розбудові, благоустрої, культурному житті, долучаються до суспільного життя громади).

Премія імені Антона Шевченка (присуджується відповідно до Положення про літературно-мистецьку премію ім. Антона Шевченка).

Пропозиції щодо кандидатів на здобуття звання “Людина року-2021″та премії Антона Дмитровича Шевченка можна надсилати на електронну адресу: [email protected] в організаційний відділ міської ради до 7 грудня 2021 року (каб.№10, тел.5-50-98).

Цього року церемонія нагородження переможців відкритого рейтингу популярності “Людина року-2020” відбудеться 24 грудня з дотриманням умов карантинних обмежень.

Фото: ілюстративне

Перейти до вмісту