Ви тут:
Спорт Суспільство 

Київське “Динамо” програло “Баварії” та вилетіло з Ліги Чемпіонів

Київське “Динамо” програло “Баварії” та вилетіло з Ліги Чемпіонів

Кияни мали декілька непоганих моментів для здобуття перемоги, однак німці на досвіді здобули потрібний результат.

Як розповіли в УАФ, у першому таймі на хід гри суттєво вплинув перший сніг, який сьогодні випав у Києві. В обох команд виникали невимушені помилки та обрізки, а швидкість контратак помітно знижувалася.

Попри це, німці адаптувалися до умов на НСК “Олімпійський”, а на 14-й хвилині відкрили рахунок. Після пасу в штрафний м’яч відлетів від Забарного, а Левандовський забив красивим ударом через себе. Поляк відзначився вже в дев’ятому поєдинку Ліги чемпіонів поспіль.

Динамівці непогано вибігали в атаку, проте часто їм бракувало останнього пасу. Однак в одному з епізодів суперники ледь самі не подарували господарям гол: Горецка вибив м’яч з-під ніг Циганкова, Ноєр махнув повз нього, але «Баварію» виручила стійка. Пізніше німецький голкіпер вже зіграв надійно після удару Циганкова з-за меж штрафного. А на 42-й хвилині гості забили вдруге, коли Мюллер пропустив пас Толіссо на Комана, а той розстріляв ворота Бущана. До перерви кіпер “Динамо” виручив після дальнього пострілу Толіссо.

Читайте також: На рівні Салаха та Лєвандовскі: футболіст “Ворскли” ввійшов до ТОП кращих гравців Європи, – ЗМІ

На початку другого тайму Шапаренко з вигідної позиції замість удару у відкритий кут вирішив прострілити. Пізніше спроба Миколи забити зі штрафного виявилася неточною. Згодом німці повернули собі контроль, ударом у площину відзначився Толіссо.

На 70-й хвилині «Динамо» нарешті забило свій перший гол у поточній Лізі чемпіонів: у контратаці Миколенко перевів м’яч праворуч, Циганков віддав у штрафний на Гармаша, і той переграв Ноєра. Невдовзі кияни могли зрівняти рахунок, але удар Сидорчука після подачі Шапаренка з кутового відбив голкіпер, а зіграти на добиванні нікому з господарів не вдалося.
Далі команди обмінялися небезпечними ударами Левандовського й Циганкова поруч зі стійкою. Уже в компенсований час останній після розіграшу стандарту ледь не забив дальнім ударом. І все ж «Баварії» вдалося втримати переможний рахунок та здобути три очки.

Перейти до вмісту