Ви тут:
Полтавщина Спорт Суспільство 

На рівні Салаха та Лєвандовскі: футболіст “Ворскли” ввійшов до ТОП кращих гравців Європи, – ЗМІ

На рівні Салаха та Лєвандовскі: футболіст “Ворскли” ввійшов до ТОП кращих гравців Європи, – ЗМІ

Олів’є Тілль яскраво провів минулий тиждень.

Як повідомляє Voetbalflitsen.be, півзахисник “Ворскли” Олів’є Тілль потрапив у десятку представників європейських ліг за показником “гол+пас”.

У престижному топі представнику клубу УПЛ дісталась дев’ята сходинка. Цікаво, що Тілль опинився у компанії таких зірок, як Карім Бензема, Роберт Лєвандовскі, Мохамед Салах, Томас Мюллер та інші. Лідером рейтингу наразі є німецький форвард Деніз Ундав.

Нагадаємо, Тілль у матчі 15-го туру УПЛ відзначився дублем у ворота “Маріуполя”.

Влітку 2015 року перейшов до клубу “Прогрес”, з вищого дивізіону, за який дебютував 7 липня в матчі першого відбіркового раунду Ліги Європи проти ірландського «Шемрок Роверс», вийшовши на заміну на 77-й хвилині замість свого брата Себастьяна. У 3-му кваліфікаційному раунді Ліги Європи 2018/19 «Прогрес» поступився “Уфі” , втім російський клуб помітив футболіста і 29 серпня 2018 року Тілль підписав з «Уфою» чотирирічний контракт, ставши таким чином першим люксембуржцем в чемпіонаті Росії (РПЛ).

Читайте також: Цього сезону вже не зіграє: футболіст “Ворскли” важко травмувався, – ЗМІ

У дорослому футболі дебютував 2013 року виступами за команду клубу “Роданж 91”, в якій провів два сезони, взявши участь у 51 матчі другого дивізіону Люксембургу. Більшість часу був основним гравцем команди. 30 грудня 2020 року підписав дворічний контракт з полтавською “Ворсклою”.

Перейти до вмісту