Ви тут:
Кримінал Полтавщина Суспільство 

32-річного чоловіка підозрюють в обкраданні мешканців Миргородського району

32-річного чоловіка підозрюють в обкраданні мешканців Миргородського району

У причетності до крадіжок мобільного телефону, батарей опалення та металевих труб з сільських будинків у Гоголівській територіальної громади, слідчі обгрунтовано підозрюють 32-річного чоловіка.

Як повідомили у Миргородському райвідділі поліції, викрив місцевого правопорушника поліцейський офіцер Гоголівської територіальної громади.

Зі слів капітана поліції Олега Бульвіна, фігурант заходив до домоволодінь і, за відсутності господарів викрав металобрухт та інше цінне майно.

“За фактами крадіжок, поєднаних з проникненням у житло слідчі відкрили кримінальні провадження за частиною 2 та 3 статті 185 Кримінального кодексу України. За санкціями статтей, які інкримінують фігуранту, йому може загрожувати до шести років позбавлення волі. Тривають досудові розслідування”, – йдеться у повідомленні поліції.

Нагадаємо, на Полтавщині засудили до довічного ув’язнення 28-річного чоловіка, який вбив та спалив у будинку батьків. У липні 2019 року у Ковалівці Полтавської громади під час гасіння пожежі виявили тіла жінки та чоловіка. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи обидві жертви отримали смертельні поранення в ділянці шиї.

Перейти до вмісту