Ви тут:
Анонс Полтавщина Суспільство 

У Полтаві відбудеться фінал автоперегонів United TimeAttack Series 

У Полтаві відбудеться фінал автоперегонів United TimeAttack Series

На картодромі “Лтава” 9-10 жовтня відбудеться фінальний, 5-й етап Національної серії України з тайматтак United Time Attack 2021.

Спочатку у Полтаві  9-го жовтня о 18:30  презентуватимуть спорткари на Театральній площі. Кожен матиме змогу ближче познайомитися з пілотами, з їхнього дозволу сфотографуватися чи посидіти в машині.

Початок перегонів – 10 жовтня о 12:00 за адресою: Полтава, вул Комарова, 1, картодром “Лтава”, повідомила прес-служба UNITED TIMEATTACK SERIES.

Наразі пройдено чотири етапи автоперегонів, з них два –  у місті Полтава й стільки ж – у Кам’янському. 

Кожного разу обирали переможців у семи залікових класах, а 10 жовтня на LtavaRing визначать кращих із кращих за підсумками усього автосезону. Після цього дійства, у соцмережах очікують на світлини чи селфі з хештегом #unitedtimeattack.

Читайте також: У Полтаві провели 4 етап автоперегонів United TimeAttack Series 

Захід традиційно проходить під егідою Автомобільної Федерації України і є безкоштовним для всіх глядачів та вболівальників. Організатор змагань Андрій Приходько збирає пілотів, команду та глядачів із усіх міст України задля розвитку автоспорту у Полтаві й організації змістовного дозвілля, яке б приносило користь та заряджало позитивними емоціями.

Перейти до вмісту